Intermas Csoport: az extrudált hálómegoldások nemzetközi éllovasa

Az Intermas Csoport eltökélt amellett, hogy minden igényt kielégítő hálómegoldásokat fejlesszen ki

A technológiai projektektől a kertészeti igényekig a legjobb megoldásokat hozzuk létre minden vevő számára. Vevőközpontú tehetséges csapataink irányítják a projekteket az alapanyagoktól kezdve az ipari folyamatokon át a szállításig.

Zoom on a blue mesh roll
A man working on machines in an Intermas workshop

A megoldandó problémákat naponta elemzik, majd különböző területek képviselőiből álló csapatok veszik kezelésbe, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat. Üzleti modellünkben a technológia és az innováció is komoly szerepet játszik. Elektronikusan támogatott folyamatainknak köszönhető, hogy változó környezetben is a mezőny élén jár az Intermas Csoport.

Fenntartható fejlesztés

Hiszünk a fenntartható lábnyom kialakításában. Minden nap új projektek segítenek minket abban, hogy minden tevékenységünkben fejlesszük pozitív hozzájárulásunkat, mert tudjuk, hogy mai gondolatainkkal és tetteinkkel egy jobb világot hagyunk hátra a következő generációknak.

Aktualitások

05 Feb - 07 Feb

Berlin (Germany)

INTERMAS STAND #A-06 (PAVILION 10.2).

24 Sep - 26 Sep

Nürnberg

INTERMAS Booth: #9-643/Hall 9

01 Oct - 03 Oct

Louisville-ben, Kentuckyban (USA).

INTERMAS STAND: 4060

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Weboldalunk használatával hozzájárul a cookie-jához. További információ